Giuli's perentaart
Ingredienten: (8 pers.):
75 gr. boter
125 gr. cruesli
4 blaadjes gelatine
200 gr. verse roomkaas
50 gr. basterdsuiker
1 blik peren
perensap
Bereiding:
Week de gelatine in water. Meng de gesmolten boter met de cruesli en verdeel over de bodem van een springvorm. In de koelkast laten opstijven. Klop de roomkaas en de basterdsuiker glad. Pureer de peren in een zeef. Verwarm de perensap en los hierin de uitgeknepen gelatine op. Roer dit met de peren door de roomkaas. Verdeel het mengsel over de bodem en laat het in de koelkast minstens 3 uur opstijven.
Receptnummer: 3320 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 195 min. | Meer recepten van: Giuli
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept