Patries' deens visje
Ingredienten: (2 pers.):
2 moten kabeljauw (diepvries)
50 g boter
100 g bluefortkaas of danish blue
peper
zout
sap van 1/2 citroen
plakje citroen
peterselie
Bereiding:
Oven voorverwarmen (180 graden). Ovenschaal invetten en de kabeljauw erin leggen. Smelt boter op laag vuur, verkruimel kaas, doe erbij en roer tot het 'opgelost' is. Doe het citroensap erbij, vervolgens wat peper & zout en giet over de vis. Ongeveer 15 minuten in oven op 180 graden. Peterselie en plakje citroen erop. Lekker met gebakken aardappeltjes en slaatje ! !.
Receptnummer: 11796 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept