Bietjesstamppot a la josien
Ingredienten: (2 pers.):
2 pakjes maggie puree voor stamppot
400 gram gekookte gesneden bietjes
1 grote ui in snippers
1 eetl boter
1 friszure appel in blokjes
beetje suiker
kruidnagelpoeder
laurierpoeder
Bereiding:
Maak de puree volgens de aanwijzing op de verpakking en houd die warm. Bak de uitjes in de boter tot de randjes beginnen te kleuren, voeg de bietjes toe en daarna de appelstukjes en de suiker, als alles goed heet is mag de puree erbij, kruid naar smaak met laurier en kruidnagel en proef of er nog zout bij moet.
Receptnummer: 2686 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: josien van dishoeck
Opmerking:
De niet vegetariers kunnen er uitgebakken spekjes over strooien, de vegetariers kant en klaar fruitjes of/en sojachips (namaak baconstukjes)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept