Elvhenk's rather British trifle
Ingredienten: (4 pers.):
cake
2 x Trixy Jelly Pudding
1/2 liter vanillevla
1/8 slagroom
fruit naar believen
Sap en/of rum
Hagelslag
Bereiding:
Snij de cake in plakjes en bedenk de bodem van een glazen schaal van ongeveer 2,5 liter. Sprenkel er sap en/of rum overheen en laat het even intrekken. Maak ondertussen het fruit schoon en snij in stukjes (c.q. open een blik fruitjes). Leg dit op de cakebodem. Maak de Jelly Pudding volgens de verpakking. Giet dit over het fruit (leuk zichtbaar in een glazen schaal). Laat het geheel opstijven in de koelkast. Voor het serveren doe je er een laag vanillevla over en dan een laag opgeklopte slagroom. De hagelslag is voor garnering.
Receptnummer: 8224 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Lekker om van te voren te maken als je veel eters krijgt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept