Joni's gevulde pannekoekrolletjes
Ingredienten: (10 pers.):
8 kleine pannekoeken
450 gr gerookte kipfilet
200 gr oesterzwammen
4 lente-uitjes
3 el (noten)olie
250 gr tauge
8 el milde ketjapsaus
Bereiding:
Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Veeg de oesterzwammen met keukenpapier sschoon en snijd ze ook in dunne reepjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in de lengte in repen. Verhit de olie in een wok en roerbak de oesterzwammen op hoog vuur ca. 1 min. Voeg de helft van de ketjapsaus toe en roerbak nog ca. 1 min. Tot het vocht is verdwenen. Voeg de rest van de ketjapsaus, tauge en kipreepjes toe en roerbak nog ca. min. Op hoog vuur. Verdeel het oesterzwammengsel gelijkmatig over de pannekoek. Leg op elke pannekoek een paar reepjes lente-uitjes. Rol de flensjes zo stijf mogelijk om de vulling op en snijd ze schuin doormidden. Steek er een cocktailprikker in.
Receptnummer: 11819 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept