Reina's hamsalade met snijbonen, appel en radijs
Ingredienten: (4 pers.):
200 gr. gekookte ham
1 bosje radijs
3 sjalotjes of 1 ui
400 gr. snijbonen
1 appel
Dressing:
4 eetl. mayonaise
sap van 1/2 citroen
1 eetl. tomatenketchup
4 eetl. yoghurt
peper
peterselie
Bereiding:
Snijbonen schoonmaken in stukjes snijden (snijbonenmesje) bijtgaar koken en laten afkoelen. Ham in reepjes en appel schillen en in blokjes snijden. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Ui of sjalotjes snipperen. Ingredienten voor de dressing met elkaar vermengen. Afgekoelde snijbonen met de overige ingredienten vermengen en de dressing erdoor scheppen. Garneren met een toefje peterselie.
Receptnummer: 4447 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept