Diana's gegratineerde asperges
Ingredienten: (5 pers.):
750 g groene asperges
zout
1 pakje Maggi Saus voor Asperges
50 g boter
5 eetlepels Parmezaanse kaas
Bereiding:
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Van asperges onderste 2 cm verwijderen. In pan ruim water aan de kook brengen. Asperges in ca. 5 minuten beetgaar koken. Saus volgens gebruiksaanwijzing klaarmaken. Asperges in ovenschaal doen. Saus over asperges schenken en bestrooien met Parmezaanse kaas. Asperges ca. 4 minuten onder grill goudbruin laten worden.
Receptnummer: 2902 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Diana
Opmerking:
Het voordeel van groene asperges is dat je ze niet hoeft te schillen. Helaas is de heerlijke Maggi Saus alleen verkrijgbaar in het aspergeseizoen.
De Parmezaanse kaas is echt het lekkerst als je een stukje vers koopt en zelf maalt of raspt.
Lekker met bijvoorbeeld warme ciabatta en gegrillde of gestoomde of gekookte of gebakken zalmmoten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept