Miriam's tagliatelle al funghi e tartufo
Ingredienten: (4 pers.):
voor de basisolijfolie:
1e persing olijfolie
verse gehakte peterselie, basilicum en knoflook
voor het hoofdgerecht:
vers gemaakte lintnoedels of tagliatelle 500 gram
gesneden paddestoelen:
eekhoorntjesbrood 100 gram
kantharellen 100 gram
hoorn des overvloeds 100 gram
vers gemalen peper
uitgebakken spekjes 100 gram
zr fijn gesneden sjalotjes 2 stuks
vers geschaafde Parmesaanse kaas 1 zakje
Panastoe Truffelpanade 50 gram
Bereiding:
De tagliatelle vlak voor gebruik afkoken in water met zout en wat olijfolie (al dente). In een ruime pan de sjalotten aanfruiten met wat basis-olijfolie. De paddestoelen toevoegen, even laten meegaan en truffelpanade toevoegen.
Op smaak brengen met peper en zout en even warm houden. De pasta uit laten lekken in een vergiet, in verwarmde soepborden verdelen en hierop de paddestoelen scheppen. Bestrooien met de uitgebakken spekjes en de vers geschaafde Parmesaanse kaas.
Receptnummer: 1623 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Miriam Toet
Opmerking:
"Panastoe" Truffelpanade is te verkrijgen bij Jacobus Toet Caviar BV in Scheveningen, Dr. Lelykade 150. Zij sturen deze fantastische delicatesse ook naar u op, vraag even of zij een gratis receptenboekje meesturen. Tel. 070-3544711
Voor meer info www.jacobus-toet.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept