Beppie's macaronischotel met drie soorten kaas
Ingredienten: (4 pers.):
350 gr. macaroni
10 groene olijven
6 zongedroogde tomaten in olie
1 zakje mozzarella La Preferita,
(125 gr. AH)
100 gr. Danish Blue
500 gr. tomaten
1 eetl. basilicum (e.v.diepvries)
100 gr. gemalen oude kaas
zout/peper
Bereiding:
Macaroni volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Oven voorverwarmen op 200 C. Olijven in plakjes snijden. Zongedroogde tomaten in reepjes snijden. Uitgelekte mozzarella en Danish Blue in stukjes,tomaten in plakjes. Macaroni mengen met olijven, zongedroogde tomaat, basilicum en de helft van de Danish Blue en de mozarella. Op smaak brengen met zout en peper. Ovenschaal invetten, de macaroni in de schaal doen en stevig aandrukken. Afdekken met tomatenplakjes, en de andere helft van de mozzarella en Danish Blue. De schotel bestrooien met peper, zout en de oude kaas. In het midden van de oven ca. 20 min. bakken tot een bruin korstje ontstaat.
Receptnummer: 10034 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Maak er een lekkere salade naar keuze bij.
Eet smakelijk!! (Recept van Appie).
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept