Heleen's vegetarische Mexicaanse schotel met chips
Ingredienten: (4 pers.):
4 kleine uien
(mais)olie
1 blik witte bonen met tomatensaus
1 blik kidneybonen met chilisaus
1 blik mais
2 vleestomaten
1 groene paprika
tabasco
Een zak Dorito's
eventueel tomatenketchup
Bereiding:
Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Fruit ze in een wok/braadpan glazig in de (mais)olie. Maak ondertussen de paprika en de tomaten schoon en snijd ze in flinke stukken. Voeg dit toe aan de uien en bak het geheel al omscheppend een paar minuten. Draai de blikken bonen open en voeg deze bij het groentemengsel. Kruid het met de tabasco en zout en peper naar smaak. Voeg tot slot de mais toe. Als het gerecht iets te scherp is uitgevallen kunt u wat tomatenketchup toevoegen. Serveer in diepe borden met daarbij een schaaltje dipping chips.
Receptnummer: 8250 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept