Bosjes gebakken sandwiches met Mon Chou en pesto
Ingredienten: (2 pers.):
1 vleestomaat
100 gr. MonChou
6 sneetjes casinobrood
2-3 el pesto
zout
versgemalen peper
1 1/2 el olijfolie
Bereiding:
Was de tomaat en snijd hem in plakjes. Snijd de Mon Chou ook in plakjes. Besmeer 4 sneetjes brood met de pesto en beleg ze met de plakjes tomaat en kaas;bestrooi ze naar smaak met zout en peper. Leg 2 belegde sneetjes brood op elkaar en dek ze af met de onbelegde sneetjes brood;steek de stapeltjes vast met houten cocktailprikkers. Bestrijk de onder- en bovenkant van de sandwiches met wat olie. Verhit 1 el olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de sandwiches aan beide zijden in 5 minuten goudbruin. Keer ze halverwege de bereidingstijd. Lekker met een gemengde salade.
Receptnummer: 5827 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Marian
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept