Yvonne's andijvie stamppot met karnemelksesaus
Ingredienten: (4 pers.):
Aardappelen
rauwe andijvie
karnemelk
spekjes
melk
Bereiding:
aardappelen schillen en koken, andijvie wassen en fijnsnijden, spek in blokjes snijden, melk koken
aardappelen afgieten en pureren met de gekookte melk. De fijngesneden andijvie stampen met de aardappelpuree. Ondertussen mager spek uitbakken, ongeveer 10 minuten. In steelpan karnemelk koken, uitgebakken spek erbij doen, in laten koken tot een saus, eventueel binden met maizena of groentebindmiddel.
Receptnummer: 1368 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: yvonne k
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept