Giuli's pikante kruidenazijn voor Ilsy
Ingredienten: (12 pers.):
2 groene Spaanse pepers
5 sjalotjes
2 takjes citroenmelisse
5 dl witte wijnazijn
Bereiding:
De pepers halveren, van zaden en zaadlijsten ontdoen en wassen. De takjes citroenmelisse voorzichtig afspoelen en droogdeppen. De sjalotjes pellen en fijnsnipperen. Deze drie ingrediŽnten in een schone, droge fles met wijde hals doen en de wijnazijn erbij gieten. De fles sluiten en goed schudden. Omdat deze azijn zeer scherp is, is het raadzaam hem in het gebruik voorzichtig te doseren.
Receptnummer: 13728 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Uit het boek inmaken van Ria van Eijndhoven
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept