Kerstin's kipfilet in gorgonzolasaus
Ingredienten: (4 pers.):
i pakje Maggi Gorgonzola saus
2 gedroogde tomaatjes op olie
200 gram tagliatelle
500 gram kipfilet
zout, peper
100 gram boter
2 eetl. fijngehakte basilicum
4 toefjes basiclicum
Bereiding:
Tomaatjes fijnhakken. Tagliatelle in 10 minuten beetgaar koken. Kip in 12 plakjes snijden en bestrooien met zout en peper. In 50 gr. hete boter plakjes in ca. 4 minuten bruin en net gaar bakken. Intussen Maggi Gorgonzola saus bereiden. Kip uit pan nemen en tagliatelle met tomaatjes en basilicum door bakvet roeren. Vier borden verdelen. Nestjes tagliatelle in het midden van de saus leggen. Kipfiletplakjes er tegen aan leggen. Garneren met rest van Maggi Gorgonzola saus en een toefje basilicum.
Receptnummer: 10255 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Lekker met een frisse salade van ijsbergsla, geroosterde pijnboompitten, lente uitje, cherry tomaatjes en feta.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept