Viv's Filosoof Helene
Ingredienten: (2 pers.):
300 gr Gehakt (al dan niet gekruid)
100 gram Gemalen Zwitserse Gruyere kaas
Provincaalse kruiden
Pakje kaaspuree kant-en-klaar
water
melk (voor de puree)
Bereiding:
Gehakt rullen en goed laten doorbakken. Bestrooien met provincaalse kruiden. Gehakt in een vuurvaste schotel doen. Bestrooien met de gemalen Gruyere. De kaaspuree klaarmaken volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje. Puree over de rest heen verdelen. Bestrooien met gemalen beschuit, restje gemalen kaas of paneermeel en even onder de gril. Opdienen met appelmoes of abrikozencompote. Supermakkelijk, supersnel en heerlijk!
Receptnummer: 5269 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Viv de Brouwer
Opmerking:
Persoonlijk vind ik de 'pakjes puree' heerlijk van smaak. Mensen die liever verse puree gebruiken kunnen net zo goed dit heerlijke recept klaarmaken, maar dan kost het uiteraard meer tijd.
Dit is een recept van Mevrouw Helene Proost uit Kasterlee (Belgie) Een geweldige moeder van een heel groot gezin met heel veel gevoel voor muziek en een hele fijne dame.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept