Tine's pasta spinazieschotel en geroosterde zalmfilet
Ingredienten: (2 pers.):
2 zalmfilets 150gr.
olijfolie
200 gr.Penne Rigate
50 gr.ongezouten cashnewnoten
1 ui
1 teentje knoflook
600 gr.verse spinazie
1 dl.slagroom
50 gr. gorgonzola(soort Kaas)
zout en peper naar smaak
Bereiding:
Bestrijk de zalmfilets met olie en gril ze mooi licht bruin en gaar. Houd het warm tot alles klaar is. Ondertussen de pasta gaar koken zoals op de verpakking staat. In wok of hapjespan het in stukjes gesneden knoflook en ui in de olie eventjes aan bakken dan de gewassen spinazieblaadjes om en om scheppend erbij doen en laten slinken en het vocht verdampen. Schep de slagroom en de gorgonzola erdoor. Laat de kaas al roerend smelten. Giet de pasta af en roer dit door de spinazie voeg peper en zout toe en de noten. Schep op 2 borden de spinazie met de pasta en leg de zalmfilet er boven op e.v.t. peper en zout strooien op de vis.
Receptnummer: 6005 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Wel even opletten,wij vonden het wel machtig,maar wel heel lekker
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept