Patries' zalmmoten met mascarpone
Ingredienten: (4 pers.):
4 zalmmoten
6 prei
250 gr mascarpone
1 ei
1 dl melk
1 el boter
sap van 1 citroen
p&z
Bereiding:
Bak de preiringen in boter, kruid met péz. Laat gedurende een 5 tal minuutjes stoven met het deksel op de pan. Schik de zalmmoten op de prei, kruid met p&z, gieter het citroensap bij en laat gedurende 15 minuutjes garen. Klop intussen de mascarpone met het ei en de melk tot een gladde mengeling. Neem de moten uit de pan, doe 3/4 van het mascarponemengsel bij de prei, roer goed om en laat even warmen. Giet de prei in een beboterde ovenschaal, let er de zalmmoten bovenop en lepel er de rest van het mascarponemengsel overheen. Laat lichtjes kleuren on der de grill. Smakelijk.
Receptnummer: 12890 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Lekker met aardappelpuré.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept