Chandag's asperge (borrel) hapje
Ingredienten: (8 pers.):
hardgekookte eieren
asperges
been- of yorkham
mayonaise
knoflookpoeder
peterselie (gedroogd)
peper en zout
Bereiding:
schil de asperges en stoom of kook ze gaar, kook de eieren, maak een mengsel van hardgekookt ei, peterselieblad, knoflookpoeder, mayonaise, peper en zout. (zie chandags eiersalade)Bstrijk een plak ham met dit mengsel,(niet te dik) rol er een asperge in en snij dit rolletje in hapklare stukjes en klaar is ue borrelhapje.
Receptnummer: 6220 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: G.Bakker
Opmerking:
Serveer het niet te koud.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept