Femke's pastaschotel met zalm en spinazie
Ingredienten: (4 pers.):
zalmfilet
spinazie a la creme
knoflook
ui
tortelini, evt. met vulling
oude kaas
Bereiding:
kook de tortelini. fruit de fijngesneden ui en uitgeperste knoflook aan in een pan. Doe de tortelini in een ovenschaal en de meng de ontdooide maar niet verwarmde spinazie erdoorheen. Snij de zalm in kleine blokjes en vermeng ze rauw samen met de ui en knoflook door het tortelini/spinazie mengsel. Kaas raspen en er overheen strooien. Ongeveer 30 a 40 min. in de oven.
Receptnummer: 9993 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 50 min.
Opmerking:
I.p.v. zalm kan het ook met spekjes en kipfilet, die dan wel even mee bakken met de ui en knoflook.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept