Harriette's tutti-frutti anders
Ingredienten: (4 pers.):
2ons tutti frutti
450ml water
sap van een citroen
sap van 1sinaasappel
15ml poedergelatine
50ml suiker
Bereiding:
neem mooie tutti frutti waar niet te veel pruimen inzitten. snijd de vruchten klein. zet ze een nacht in de week in 450ml water. kook de volgende dag de vruchtjes gaar,laat uitlekken in een vergiet vang het vocht op meet het vocht op en vul het tot 200ml met het sap van de citroen en de sinaasappel. los de gelatine en de suiker op in het warme vocht. verdeel de vruchtjes in kleine vormpjes (ingevet)en giet het vocht erover. laat opstijven in de koelkast en geef deze tutti frutti met in melk met een stukje citroen en sinaasappelschil gekookte rijst.bestrooi de rijst evt.met geroosterde amandelsnippers
Receptnummer: 8043 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept