Reina's goulash met doperwten
Ingredienten: (6 pers.):
500 gr. varkensvlees of hamlappen
paprikapoeder,zout,peper,knoflookpoeder
1 pakje braadmargarine
750 gr. uien
1 doosje champignons
1 rode en 1 groene paprika
2 pakjes jachtsaus
2 grote blikken tomatenpuree
1 pak rijst
1 blik doperwten
Bereiding:
Snijd het vlees fijn en kruid naar smaak met paprikapoeder, zout, peper en knoflookpoeder. Smelt de margarine in een braadpan en braad het vlees. Toevoegen: de gesneden uien, de twee in repen gesneden paprika's, de blikken tomatenpuree en de jachtsaus. Het totaal ong. 20 minuten laten sudderen. Intussen de rijst koken en de doperwten opwarmen. Gezamenlijk opdienen.
Receptnummer: 4258 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
In plaats van doperwten kun je natuurlijk ook andere groenten gebruiken.
TIP: de tweede dag is het nog lekkerder omdat de ingrediŽnten dan echt goed zijn ingetrokken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept