Jenny's kaasgroente-paastaart
Ingredienten: (4 pers.):
5 of 6 plakjes bladerdeeg (diepvries)
200 gram Brie
400 gram broccoliroosjes
1 blik maiskorrels (300 gram)
4 eieren
150 gram creme fraiche
50 cl. melk
wat peper en zout
Bereiding:
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en bekleed hiermee een taartvorm met opstaande rand. Prik met een vork enkele gaatjes in de bodem. Kook de broccoli ca. 3 minuten tot ze knapperig gaar is, in weinig water met een beetje zout. Goed laten uitlekken. Laat ook de mais goed uitlekken. Verdeel de broccoli en de mais, samen met de in blokjes gesneden brie, gelijkmatig over de taartvorm. Klop de creme fraiche los met melk, klop de eieren los en vermeng dit alles goed en maak op smaak met peper en zout. Schenk het mengsel over de groenten. Bak de taart in het midden van een voorverwarmde oven (200 graden) in ca. 45 minuten goudbruin en gaar.
Receptnummer: 4450 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Jenny Corbeek
Opmerking:
Het is een gezellig recept met Pasen, maar mijn kleinkinderen zijn er zo verrukt van, dat het inmiddels een standaardrecept bij mij is geworden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept