Karen's cordon bressot
Ingredienten: (4 pers.):
4 plakjes achterham,
1 kuipje bressot met ham
(125 gram)
4 varkens of kalfsschnitzels
( 100 gram)
4 plakjes belegen kaas
zout en peper
3 eetl bloem
8 eetl paneermeel
1 ei
50 gr boter of margarine
Bereiding:
Snijd de ham in dunne reepjes.Roer de bressot met ham los in een km en schep de reepjes ham erdoor. Sla de varkens of kalfsschnitzels met de platte kant van een mes zo plat mogelijk. Leg op elke schnitzel een plakje kaas en schep hierop een eetlepel van het bressot-mengsel. Klap de schnitzels dubbel en steek ze vast met een coctailprikker. Wrijf het vlees in met zout en peper. Strooi de bloemen paneermeel elk op een borden klop het ei los in een diep bord.Wentel de schnitzels eerst dooer de bloem,ei en paneermeel. Ver hit de boter/margarine in een pan en bak het vlees in circa 15 minuten gaar.
Receptnummer: 8990 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Dit recept heb ik ooit eens van mijn moeder gekregen. Lekker met aardappelen en groente naar keuze
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept