Riet's kaasfondue
Ingredienten: (4 pers.):
1 1/2 eetl. bloem
50 gr boter
teentje knoflook
300 gr jong belegen kaas
300 gr pittig belegen kaas
1/2 pnd champignons
2 uien
3 tomaten
peper, zout
italiaanse kruiden
stokbroden
Bereiding:
rasp de kaas, maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Ontvel de tomaten en snij ze in stukjes/plakjes, snij de uien in ringen. Bak in een beetje boter de uien, champignons en tomaten en bestrooi dit met peper en zout. Laat dit daarna uitlekken in een zeef. Smeer de pan in met de knoflook. Maak van de boter en bloem een gladde saus. Doe beetje voor beetje de kaas er bij en laat deze smelten. Maak dit alles op smaak met de italiaanse kruiden, peper en zout. Voeg daarna de ui, champ. en tomaten toe. Ondertussen het stokbrood afbakken. Lekker glas wijn erbij en smullen maar.
Receptnummer: 10084 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept