Betty's fantasieschotel van groenten en vlees
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr kalfsschnitzel
zout en peper
2 eetl afgestreken dieetmargarine
1 afgestreken eetl vetarm sojameel
liter het bouillon
150 gr doperwtjes
150 gr jonge zomergroenten uit diepvries (bv groen
50 gr komkommer
150 gr mas uit blik
Bereiding:
Het vlees in dobbelsteentjes snijden. Met zout en peper kruiden. In de hete margarine in 5 min goudbruin bakken. Met sojameel bestuiven en nog 3 min bakken. Onder aanhoudend roeren de hete bouillon erbij gieten. Het groentemengsel en de geschaafde komkommer toevoegen in 15 min gaar laten worden. De mas laten uitlekken en over het mengsel strooien. Er eventueel wat vocht bijgieten. Nogmaals verhitten en op smaak brengen.
Receptnummer: 4458 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Betty
Opmerking:
een heerlijk mager gerecht met zeer weinig kalorieen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept