Els' zelfbedacht zalmprutje
Ingredienten: (2 pers.):
zalmfilet (van die plakjes)
champignons
appel
augurk
ui
sambal/peper
zakje vis/dillesaus (knorr)
water
Pasta
Bereiding:
Verhit een beetje olijfolie in een pan en doe hier een theelepeltje sambal in. Fruit hierin een gesnipperd uitje bruin, doe de champignons (in plakjes) erbij en roerbak het geheel lekker door. Voeg snippers zalmfilet (hoeft niet kleingesnipperd te zijn) toe en blijf alles lekker doorroeren. Plakjes augurk en stukjes appel toevoegen en ook dit even meebakken. Dan het zakje sauspoeder erop gooien, 200ml water er al roerend bijgieten en het geheel verwarmen. Wanneer de saus wat te dun is, deze een beetje aanmaken met allesbinder. Het geheel op smaak brengen met (versgemalen) peper. Lekker met pasta!
Receptnummer: 9969 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
De hoeveelheid ingrediënten hangt af van de hoeveelheid saus die je wilt maken. Dit recept is geboren uit nood, heel simpel maar overheerlijk!
Andere suggesties zijn ook zéker welkom.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept