Heerlijke mexicaans gevulde wraps (snel en gemakkelijk!)
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram rundergehakt
1 zakje mix voor wraps (Silvo)
1 potje milde tacosaus (Tex Mex)
125 ml creme fraiche
1 zak (400 gr.) mexicaanse groenten
1 klein blikje kidneybonen
3 verse tomaten in stukjes
gesneden sla
geraspte kaas
1 pak grote wraptortillas (Tex Mex)
Bereiding:
Meng de mix voor wraps door het gehakt en bak het gehakt rul. Voeg de mexicaanse groenten toe en bak deze even mee. Giet de tacosaus erover en warm het geheel even goed door zodat de groenten garen. Laat de kidneybonen uitlekken en spoel ze af met koud water. Voeg de kidneybonen toe aan het gehakt-groentenmengsel. Warm alles weer goed door. Voeg op het laatst de creme fraiche toe en roer deze erdoor. Maak de tortillas warm volgens de aanwijzingen op de verpakking (kan heel gemakkelijk in de magnetron!). Zet de tomatenstukjes, gesneden sla en geraspte kaas in aparte schaaltjes op tafel. Iedereen vult nu zijn wrap met het warme vlees/groentenmengsel en drapeert naar believen sla, tomaten en kaas erover. Oprollen en smullen maar!
Receptnummer: 9327 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Er bestaan veel recepten voor wrapmengsels. Deze variatie komt van mijn zusje en is bij ons altijd een succes. Het is heel gemakkelijk uit te breiden voor meerdere personen. Tip: mocht je nog wat gehakt/groentenmengsel over hebben; het smaakt een dag later ook heerlijk met gebakken aardappeltjes en een salade!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept