Ramona's snelle kabeljauw met kaas uit de oven
Ingredienten: (3 pers.):
3 stukjes kabeljauwfilet (150 gram per stuk)
peterselie
geraspte kaas
peper
zout
olijfolie
citroensap
Bereiding:
Bestrooi de kabeljauwfilets met peper en zout. Doe wat olijfolie in de ovenschaal en leg hierin de stukjes kabeljauwfilet. Giet hier wat citroensap overheen (niet te veel) en. Knip wat peterselie van de takjes af en bestrooi de kabeljauwfilets hiermee. Strooi vervolgens de geraspte kaas eroverheen. Verwarm de oven voor op 180 graden en zet de ovenschaal erin. Na 30 minuten is de kabeljauw klaar. Kan prima met salade en gebakken aardappeltjes.
Receptnummer: 11695 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept