Natasja's ham-kaas taart
Ingredienten: (4 pers.):
3 eieren
2 dl room culinair
3 eetl fijngehakte peterselie
4 plakjes bladerdeeg
100 gr gegrilde achterham
6 stengels bleekselderij in plakjes
30 gr belegen geraspte kaas
peper
Bereiding:
Rol bladerdeeg uit over de bodem, prik met een vork gaatjes in de bodem. Klop de eieren los met peper en room. Verdeel de ham, bleekselderij en peterselie over de bodem. Schenk eimengsel erover en strooi de kaas erover. Ca 30 min in voorverwarmde oven op 200 gr
Receptnummer: 3381 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Natasja Plasmeijer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept