Nieuws   Zoeken 

Petra's visschotel
Ingredienten: (2 pers.):
Voor twee personen:

200 gr. Witte vis; kabeljouw/ koolvis
100 gr. Zalmsnippers

Voor de saus:
olie of boter
1 gesnipperde ui

1 gesniperd teentje knoflook/ soepgroenten klein zakje
100 gr gesneden champignons
½ eetlepel paprikapoeder
oregano, rozemarijn, peper, zout of visbouilonblokje
2 dl water of witte wijn
1 eetlepel tomatenketchup ( als je een curryvisschotel wilt dan hier een eetlepel kerrie)

allesbinder
Bereiding:
fruit de ui en de knoflook, voeg de champignons toe. even aanbakken. voeg alle ingredienten toe. dik de saus in met allesbinder. leg de vis in een ingevette ovenschotel doe de saus eroverheen. Zet de schotel ongeveer 30 min. in een voorverwarmde oven van 175 graden. serveer met turk brood.
Receptnummer: 10068 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept