Nieuws   Zoeken 

Jannerie's spaghetti met garnalen
Ingredienten: (2 pers.):
Spaghetti
Garnalen, gepeld (liefst rauw)
Bloem
2 vleestomaten (eventueel gepelde tomaten uit blik)
2 takjes fijngesneden peterselie
3 a 4 el olijfolie
Glas droge witte wijn
1/8 liter room
Peper/zout
Parmazaanse kaas
Bereiding:
Garnalen door bloem wentelen
Tomaten ontvellen en pitten verwijderen
Tomaten pureren
Peterselie fijnhakken
Spaghetti koken
Garnalen in olie bakken tot ze roze zijn
Tomaten, peterselie, wijn en room erbij
Room even laten indikken
Garnalenmengsel afmaken met peper en zout
Over de spaghetti doen
Eventueel pamazaanse kaas erover
Receptnummer: 1007 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Jannerie
Opmerking:
Liefst gebruik ik Schrimp Skewers van Delimare, te koop bij de Makro in de diepvries en altijd handig om in huis te hebben.
Het afmaken van de saus kan eventueel ook met een vissaus ( uit de Toko)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept