Nieuws   Zoeken 

Gerookte zalm met mascarpone van Patries
Ingredienten: (3 pers.):
1 ui
250gr champignons
300gr gerookte zalm
250gr mascarpone
1dl melk
peper
margarine
basilicum
1 blokje groentebouillon
Bereiding:
Stoof de ui in wat margarine en voeg de champignons toe. Laat 5 min stoven. Voeg de mascarpone, melk, peper, basilicum en het blokje groentenbouillon toe. Voeg net voor het opdienen de stukjes gerookte zalm eraan toe. Deze saus mag niet koken en is lekker met tagliatelle. Lekker met fris glaasje witte wijn!
Receptnummer: 10093 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Indien het sausje wat zwaar uitvalt naar smaak kan je ze zachter maken door meer melk en minder mascarpone toe te voegen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept