Nieuws   Zoeken 

Monique's Patate al Forno con Rucola
Ingredienten: (8 pers.):
2 tenen knoflook
2 eetl. olijfolie
500 g. Roseval aardappelen
150 ml. slagroom
peper en zout
100 g. rucola
Bereiding:
Pel de knoflook en snijd in plakjes. Boen de aardappels schoon en halveer ze (met schil) in de lengte. Verwarm de oven voor op 180 g.C. Fruit de knoflook in de olie. Haal van het vuur en schenk de room erbij. Leg de aardappels in een ovenschaal en schenk er de room bij. Bestrooi met peper en zout en dek de schaal af met aluminiumfolie. Laat in ca. 40 min. in de oven gaar worden. Verwijder na 20 min. de folie. Schep de rucola door de aardappelen en serveer.
Receptnummer: 10127 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Dit recept kwam ik tegen in een blad. Het lijkt mij erg lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept