Nieuws   Zoeken 

@strid's kipfilet met pepersaus
Ingredienten: (4 pers.):
4 kipfilets
1-2 el olie
2 el fijngehakte knoflook
60 ml droge witte wijn
125 ml slag-, of slankroom
60ml zure room
1 el zachtje groene peperkorrels(Royal mail)
1 tl gedroogde basilicum
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm de olie in een hoge koekenpan en bak hierin de knoflook en de kip tot de kip aan beide kanten bruin is. Schep de kip met de knoflook en het vocht in een ovenschaal en bak ze 12 tot 15 minuten in de oven. Verwarm ondertussen in dezelfde koekenpan de slagroom, wijn, zure room, peperkorrels en basilicum. Blijf de saus doorroeren tot deze aan je lepel blijft hangen, zorg ervoor dat de saus niet aan de kook raakt. Schep de saus over de stukken kipfilet. Lekker met broccoli en gebakken aardappeltjes.
Receptnummer: 10179 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept