Nieuws   Zoeken 

Spaghetti a la Sabrina
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak spaghetti
1 spaghetti mix (bolognese)
500 gr. half om half gehakt
1 blik smac
1 groene paprika
1 rode paprika
1 bakje champions
2 uien
2 teentjes knoflook
1 zakje geraspte jonge kaas
1 potje olijven
2 blikjes tomatenpuree
sambal
Bereiding:
Snij de uien, paprika, knoflook en champions in fijne stukjes. Bak het gehakt al prakkend met de vork gaar. Voeg de uien en knoflook toe. Snij de smac in blokjes en bak ze in een andere pan. Voeg het daarna toe aan het gehakt. Voeg de tomatenpuree, de paprika's en de champions toe aan het geheel. Doe de mix daarbij en laat het geheel 20 min. sudderen op een laag pitje. Zet het water op en als het kookt voeg je de spaghetti toe. Als de spaghetti klaar is laat je het goed uit lekken en met koud water spoelen in een vergiet. Het geheel afwerken met sambal, olijven en geraspte kaas. eet smakelijk. het beste moar weer
Receptnummer: 1018 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: sabrina
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept