Nieuws   Zoeken 

Astrid's appel-ovenschotel
Ingredienten: (3 pers.):
2 appels
2 bananen
50 gram margarine
75 gram bloem
90 gram suiker
amandelschaafsel
kaneel
Bereiding:
Schil de appels, snijd ze in kleine stukjes en leg deze in een ingevette ovenschaal. Doe daarop de banaan in plakjes. Vermeng de margarine met de suiker, de margarine moet vrij hard zijn, het gaat het beste met de grove mixers of met de hand, het moet een soort kruimeldeegje worden. Maak de amandelschaafsel nog fijner als ze al is en voeg dit toe. Kaneel naar smaak toevoegen. Deze mix als "topping" over de appel en banaan doen. Ongeveer 15 minuten in de oven op 200 graden. Heerlijk zoet gerecht, als het te zoet is, minder suiker gebruiken.
Receptnummer: 10261 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept