Nieuws   Zoeken 

Adeline's makkelijke visschotel met spinazie
Ingredienten: (4 pers.):
±900g aardappelschijven(voorgek.)
2 pakjes visfilet bordelaise(schlemmer-filet van de aldi)of viscuisine van iglo
2 pakjes spinazie a la creme(a 450g)
1 uitje
±100g geraspte kaas
zout en peper
evtl. 1 pakje room culinair
Bereiding:
De spinazie en het visfilet laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200°(hete lucht) Uitje fruiten Aardappelschijven in een ovenschaal doen. Visfilet op de aardappelschijven in het midden van de schaal doen. De spinazie over de gehele schaal verdelen en het uitje eroverheen doen. Bestrooien met de kaas. Gebruik je room-culinair,kan de kaas erdoorheen. ±35min in de oven.
Receptnummer: 10383 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 50 min.
Opmerking:
meerdere keren gegeten en het blijft lekker.

Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept