Nieuws   Zoeken 

Sonja's knolselderij met tomataten-kaassaus van Erwin
Ingredienten: (4 pers.):
2 selderijknollen
zout
peper
30 gr. boter
25 gram bloem
2 dl kookvocht
1 dl melk
1 soeplepel tomatenpuree
50 gr. gemalen kaas
Bereiding:
Was de selderijknollen en schil ze. Snij de knollen in langwerpige blokjes en kook ze gaar in 2 dl. kokend water en wat zout. Laat de knolreepjes uitlekken en van het kookvocht op. Smelt de boter, voeg de bloem toe en roer alles tot één geheel. Schenk er met kleine beetjes het kookvocht en de melk bij. Voeg de tomatenpuree en de kaas toe en maak de saus verder op smaak met zout en peper. Roer er voorzichtig de seldrijblokjes doorheen.
Receptnummer: 10416 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept