Hanneke's slagroomijsbonbons |
Ingredienten: (4 pers.):
250 gram bittere chocolade
40 gram witte basterdsuiker
1/4 l slagroom | Bereiding:
breek de chocolade in kleine stukjes en smelt ze au bain marie, Laat de chocolade afkoelen totdat ze lauwwarm is. Sla de room samen met de basterdsuiker stijf en roer dit voorzichtig door de chocolade. Doe dit mengsel in een spuitzak met spuit op een met folie bedekte plaat, kleine rozetjes. Zet ze in de vrieser weg om door en door koud te laten worden |
Receptnummer: 10492 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 40 min. |
Opmerking: een lekker tussengerecht voor de feestdagen, heerlijkr met een spoom of een glas champagne of bij de koffie |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |