Nieuws   Zoeken 

Ri@'s zalmtaartje met geroosterde paprika's
Ingredienten: (4 pers.):
1 groot blik zalm, 400 gram
1 pot geroosterde papika's, 400 gram
4 eieren
2 dl crème fraîche
2 eetlepels fijngehakte peterselie
boter om mee in te vetten
6 ontdooide vellen filodeeg
taartvorm 22-24 doorsnede
Bereiding:
verwarm de oven voor op 180° C. laat het blik zalm uitlekken, verwijder de graatjes en verdeel de vis in stukjes. laat de geroostede paprika's uitlekken en snij ze in dunne reepjes. meng de eieren met de crème fraîche, de peterselie, een snufje zout en wat peper. vet de taartvorm in met wat boter. leg de vellen deeg op elkaar in de taartvorm, mogen over de rand hangen. leg de stukjes zalm en de reepjes paprika in de taartvorm en giet het eimengsel erover. bak de taart in het midden van de oven in cica 30 minuten gaar en goudbruin. serveer de taart warm.
Receptnummer: 10584 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
van een kalender gehaald
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept