Nieuws   Zoeken 

Ingrid's zalm in een krokant jasje
Ingredienten: (2 pers.):
2 zalmfilets uit de diepvries
3 plakjes bladerdeeg
snufje viskruiden
pakje vissaus naar keuze
bakpapier
Bereiding:
laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en verwarm de hetelucht oven voor op 175gr. snij 1 plakje bladerdeeg door en trek voorzichtig een beetje lengte in de plakjes. leg 1 bevroren zalmfilets op het een heel plakje bladerdeeg en bestrooi deze met kruiden en eventueel een druppel olijfolie. leg het halve plakje er bovenop en vouw het geheel dicht. doe dit ook met de andere en bak beide op bakpapier in de oven ongeveer in 20 min. gaar. Maak ondertussen het vissausje volgens verpakking klaar en smullen maar, simpel maar ozo lekker. Serveer met een lekkere salade en een paar rosti rondjes. Ook lekker als borrelhapje maak dan hele kleine pakketjes en bak ze dan in 10 a 15 min.
Receptnummer: 10683 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
makkelijk, simpel en ozo lekker, ook leuk als borrelhapje
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept