Nieuws   Zoeken 

zalmcocktail van Ilse
Ingredienten: (4 pers.):
min. 1 blikje zalm
1 lepel tomatenketchup
2 lepels zoete witte wijn
3 lepels stijf geslagen room (zonder suiker)
2 lepels mayonaise
stukjes mandarijn
walnoten
peper, zout
citroensap
citroen
champagneglazen of ijscoupes
Bereiding:
Voor het maken van de saus meng je de stijfgeslagen room, ketchup, zoete witte wijn, wat citroensap, de mayonaise en wat zout en peper door elkaar. De ijscoupes vul je met de zalm, hier doe je wat stukjes mandarijn en walnoten doorheen. De saus eroverheen. En om het af te maken, nog een walnootje of stukje mandarijn bovenop. Aan de rand van de ijscoupe doe je een schijfje citroen
Receptnummer: 10750 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept