Nieuws   Zoeken 

Lia's roergebakken schnitsels met tauge
Ingredienten: (2 pers.):
2 varkensschnitsels
1 grote ui
2 teentjes knoflook
2 grote (ontvelde) tomaten
1 prei
100 gr. tauge
2 el. olie
tijm, peterselie, bieslook, peper en zout
evt. kerrie
Bereiding:
olie verhitten en de gesnipperde ui en knoflook fruiten. Vlees in blokjes erbij en roerbakken rondom.
de tomaat in blokjes en prei erbij en weer even roerbakken.
Op het laatste de tauge en alle kruiden erbij en goed mengen en nog even roerbakken.
Receptnummer: 1078 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Lia Peters
Opmerking:
serveren met rijst en sla
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept