Ingredienten: (2 pers.):
100 gr. verse champignons
1/2 courgette
1 teentje knoflook
1 rode paprika
50 gr. verse geraspte Parmesaanse k
1 blikje champignon-vleesragout
1 pak macaroni, snelkokend
2 eetl. zwarte olijven
100 gr. mager rookspek in blokjes
zout, oregano en zonnebloemolie | Bereiding:
De champignons borstelen en in plakjes snijden. De courgette in blokjes. De paprika halveren en zaadlijsten verwijderen. knoflook persen en olijven halveren.
De paprika's vullen met de ragout en bestrooien met kaas. 15 min. in voorverwarmde oven op 175 graden laten gratineren. Macaroni koken.
Ondertussen in olie de spekblokjes bakken en de knoflook, courgette, champignons en oregano erbij en laten meefruiten. Op het laatst de olijven erbij.
Dit mengsel door de gare macaroni mengen.
Per persoon macaroni op een bord en in het midden de halve gevulde paprika. |