Nieuws   Zoeken 

Lia's kabeljauw met witte wijn
Ingredienten: (4 pers.):
-2 knoflookteentjes
-1 venkelknol(hoeft niet perse
heb ik ook niet gedaan omdat
ik m niet had:)
-3 paprika`s (kleur naar keuze)
-1 kleine chilliepeper
-50 gr boter
-geraspte schil en het sap
van een halve sinasappel
-300 ml witte droge wijn
-zout,peper
-4 stuks kabeljauw (of koolvis)
-basillicumblaadjes en
sinasappel schijfjes voor de garnering
Bereiding:
*snij de /pers de knoflook, *snij de venkelin reepjes *snij de paprika in kleine stukjes, *chilliepeper halveren pitjes verwijderen en fijn snijden, *smelt de boter, voeg de groente (zie hierboven) erbij, (5 minuten) *voeg schil+sinasappelsap +wijn erbij breng dit aan de kook, *doe de vis erbij met t deksel er op laat het 10 min. op een laag vuur pruttelwn , tot dat de vis gaar is. *verdeel de vis op 4 borden en garneer de vis met basillicum en sinasappelschijfjes. EET SMAKELIJK!!
Receptnummer: 10940 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Wij hebben er gebakken aardappeltjes bij gegeten!! heerlijk
Ik heb het ntuurlijk niet zelf verzonnen maar het stond op zo`n recepten kaartje enik vind het de moeite waard om dit aan anderen te vertellen !!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept