Ingredienten: (4 pers.):
-2 knoflookteentjes
-1 venkelknol(hoeft niet perse
heb ik ook niet gedaan omdat
ik m niet had:)
-3 paprika`s (kleur naar keuze)
-1 kleine chilliepeper
-50 gr boter
-geraspte schil en het sap
van een halve sinasappel
-300 ml witte droge wijn
-zout,peper
-4 stuks kabeljauw (of koolvis)
-basillicumblaadjes en
sinasappel schijfjes voor de garnering | Bereiding:
*snij de /pers de knoflook, *snij de venkelin reepjes *snij de paprika in kleine stukjes, *chilliepeper halveren pitjes verwijderen en fijn snijden, *smelt de boter, voeg de groente (zie hierboven) erbij, (5 minuten) *voeg schil+sinasappelsap +wijn erbij breng dit aan de kook, *doe de vis erbij met t deksel er op laat het 10 min. op een laag vuur pruttelwn , tot dat de vis gaar is. *verdeel de vis op 4 borden en garneer de vis met basillicum en sinasappelschijfjes. EET SMAKELIJK!! |