Nieuws   Zoeken 

Ineke's Kip-kerrie-appel
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr kip
25 gr boter
1 grote ui
1 eetl. kerrie
2appels
zout en peper
paar druppels worchester
1glas witte wijn
4 eetl. rozijnen
1bouillon tablet
1bekertje zure room
1/2 eetk. bloem
Bereiding:
Kip in blokjes,en snel bruin bakken in de boter. Kip er uit halen, dan ui bakken +kerrie en appels er bij,doorelkaar roeren. Kip er weer bij doen() zout- peper) worchester, wijn, rozijnen,bouillonblokje. Dekselop de pan en laten sudderen tot de kip gaar is.Zure room met de bloem glad roeren met wat hete saus.Dit dan door de massa in de pan roeren. Even door laten koken. Eet smakelijk.
Receptnummer: 10961 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 37 min.
Opmerking:
Je kunt het serveren met rijst of stokbrood
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept