Nieuws   Zoeken 

Manon's spinazie Zalmtaart
Ingredienten: (4 pers.):
2x potje spinazie met room van Hak
200 gram zalmfilet
Pakje kruidenkaas
Mon chou room
Verse Dille
7 plakjes Bladerdeeg
4 eieren
geraspte kaas
paneermeel
peper zout kerrie poeder
Knoflook poeder of verse knoflook
Bereiding:
Verwarm de spinazie op laag vuur. Voeg de mon chou en de room kaas toe, goed roeren. Kluts de eieren en voeg deze aan de spinazie toe. Hak de dille fijn en voeg deze ook toe. Het geheel goed met peper, zout en kerrie poeder bestrooien. Voeg nu ook de knoflook poeder toe.Strooi wat paneermeel door het mengsel om het mengesl wat dikker te maken. Het mengsel goed doorroeren. Haal de pan van het vuur af. Meng de klein gesneden stukjes rauwe zalm erdoor. Strooi wat meel in de taartvorm, bedek deze met de bladerdeeg. Strooi wat stukjes boter over de bodem. Schenk nu het spinazie mengsel in de vorm. Strooi de geraspte kaas erover. Bedek het geheel met bladerdeeg. en strooi nog wat kaas over de bladerdeeg heen. 30 to 45 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Receptnummer: 11018 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept