Nieuws   Zoeken 

Jan's ketjap sparerib
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg Sparerib
3 grote teentjes knoflook
ketjap (ruim)
Verse citroen
suiker
zout
Bereiding:
In grote braadpan olie verhitten en knoflook fruiten.
Sparerib in afzonderlijke ribjes snijden, toevoegen, en bruin braden.
Ketjap al roerend toevoegen( drie forse eetlepels).
Hierna een kopje water, zout en suiker bijvoegen.
½ citroen boeven mengsel uitknijpen.
Met deksel op de pan het geheel zeker een uur laten smoren.
Af en toe doorroeren.
Receptnummer: 1106 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 75 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Serveren met rijst en Andijvieschotel
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept