Jan's andijvieschotel |
Ingredienten: (4 pers.):
2 kroppen andijvie
2 paprika 1 rood en 1 geel
2 grote uien
3 tomaten
2 teentjes knoflook
Laos
sambal oelek
mespunt trassi
| Bereiding:
In een wok de knoflook en de ui fruiten.
Laos toevoegen.
Tomaten en paprika toevoegen en even opbakken.
Toevoegen sambal naar wens en trassi (mespunt).
Hierna andijvie (geleidelijk toevoegen) opbakken op hoog vuur.
Naar gelang de smaak mag het geheel nog even doorkoken.
|
Receptnummer: 1107 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg |
Opmerking: Serveren met rijst en Ketjap Sparerib Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |