Nieuws   Zoeken 

Filip's scampi's in curry-looksaus
Ingredienten: (2 pers.):
20 scampi's
2 grote ajuinen
1 rode paprika
1 groene paprika
3 teentjes knoflook
1 doosje champignons
1 flesje room
3 el tomaten ketchup
madras curry
oregano,basilicum
Bereiding:
Voor de saus de ajuinen,de paprika's en de knoflook in kleine stukjes snijden(eventueel in keukenrobot). Doe in een pot wat olijfolie en laat de groentjes er zachtjes in garen samen met de champignons. Dan de room toevoegen en 3 el ketchup. Naargelang eigen smaak 2 tot 4 soeplepels curry toevoegen. Kruiden kan nog met oregano,basilicum en eventueel nog wat lookpoeder. Dan de scampi's die je van tevoren gebakken of in een visbouillon hebt klaargemaakt toevoegen. Serveren met rijst of stokbrood en natuurlijk een lekker fris wit wijntje.
Receptnummer: 11216 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Snel lekker en vele mogelijkheden om te experimenteren met andere ingredienten.
Voor de smaak van dit recept wordt het beste resultaat verkregen als je madrascurry gebruikt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept